top of page

UKK

Usein kysytyt kysymykset keikan buukkauksesta.

Paljon keikka kustantaa?
Miten maksan esiintymisen?

Esiintymisten hintahaarukka on kerrottu palvelut -osiossani. Lopullinen hinta muodostuu useasta asiasta, jotka on avattuna "Mistä keikan hinta koostuu?" -osiossa.

Esiintyminen maksetaan lähtökohtaisesti aina laskulla esiintymisen jälkeen, asiakkaan toimittamaan sähköpostiin tai verkkolaskutusosoitteeseen.

Mitä keikkapaikalta vaaditaan?

Muutaman neliömetrin kokoinen tila riittää yleensä trubaduurille. Isommilla kokoonpanoilla tarvitaan hieman isompi. Ollaan kuitenkin aina mahduttu lavalle! Oli sitten stage iso tai pieni, otamme sen haltuun. 

Jos käytössä on lava on sen oltava turvallinen ja tukeva. Kesällä tarvitsemme myös ulkokeikoilla katoksen sateelta ja auringolta.

Normaali 16A sulake kestää laitteistomme kuorman, eli puhutaan tavallisesta sähköpistokkeesta. Mukanamme kulkee laadukas ja tyylikäs ääni/valokalusto. Käytämme mielellämme bilekeikoilla myös usvaa. Varmistathan tilan haltijalta usvan käytön!

Laitteistomme kattaa pienet ja keskisuuret tapahtumat.

Isommilla ulkoilmakeikoilla ja tapahtumissa käytämme järjestäjän äänentoistoa esimerkiksi festareilla. Osaamme kyllä tilauksen yhteydessä ammattitaidollamme kertoa tarvitaanko ulkopuolista tekniikkaa. 

Veloitukseton parkkeeraus roudauksen ja keikan ajaksi.

Mahdollinen takahuonetila laitteidemme suojapusseille, laatikoille sekä tietenkin esiintyjien taukoa varten.

Yleensä ruokailu myös pidemmillä keikoilla olisi suotavaa, mahdollisuuksien mukaan!

Yksityiskohdista lisää keikkasopparissani

"Pyydä tarjous!" - osiossa.

Saako esittää toivebiisejä?

Tottakai! Toivebiisit luonnistuvat etenkin trubaduurilta käden käänteessä. Olisi kuitenkin toivottavaa saada kappaleet hyvissä ajoin mielellään noin 1kk ennen keikkaa. Jos kyseessä on tärkeäkin toivebiisi.

Esim. häätanssi.

bottom of page